محیط کشت Slanetz and Bartley Agar در اصل توسط اسلانتس و بارتلی برای تشخیص و شمارش انتروکوک ها ابداع شد. محیطی بسیار انتخابی برای انتروکوک با تکنیک فیلتراسیون غشایی همچنین می توان از آن به عنوان محیط آبکاری مستقیم استفاده کرد.تریپتوز و عصاره مخمر موجود در محیط، نیتروژن، کربن، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز را تامین می کند.رشد موجودات سدیم آزید دارای اثر مهاری بر روی ارگانیسم های گرم منفی است. تری فنیل تترازولیوم کلراید به فرمازان نامحلول در داخل سلول باکتری کاهش می یابد و کلنی هایی به رنگ قرمز تیره تشکیل می دهد. وقتی محیط در دمای بالاتر ۴۴-۴۵ درجه سانتیگراد انکوبه می شوند تمام کلنی های قرمز یا قهوه ای رنگ می توانند به عنوان انتروکوک های احتمالی در نظر گرفته شوند.
وزارت بهداشت استفاده از این محیط را برای شمارش انتروکوک ها در منابع آب توصیه کرده است.آب از طریق یک فیلتر غشایی فیلتر می شود که سپس روی سطح صفحات Slanetz و Bartley Medium قرار می گیرد.در دمای ۳۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴ ساعت و سپس در دمای ۴۵-۴۴ درجه سانتیگراد به مدت ۴۴-۴۸ ساعت انکوبه شد. کلنی های قرمز یا قهوه ای به عنوان انتروکوک به حساب می آیند. در آزمایش اولیه در دمای ۳۵ درجه سانتیگراد به بهبود ارگانیسم های تحت استرس کمک می کند. همه گونه ها TTC را کاهش نمی دهند بنابراین قسمتهای که باید در نظر گرفته شوند رنگ پریده هستند.
- پودر محیط کشت در دمای ۱۰-۳۰ درجه سانتیگراد در ظرف دربسته نگهداری شود
- محیط آماده شده در دمای ۲-۸ درجه سانتیگراد نگهداری شود.
- قبل از تاریخ انقضا روی برچسب محیط را استفاده کنید.
- درب بطری را پس از هر با مصرف محکم بسته و در جای خشک و خنک نگهداری شود تا از تشکیل توده های ناشی از رطوبت آن جلوگیری شود.
- به دلیل ماهیت رطوبت سنجی محصول نگهداری نامناسب محصول ممکن است منجر به تشکیل توده شود به همین دلیل باید در خشک نگهداری شود
- محصول را در مکانی با تهویه محافظت شده از دمای شدید و منابع قابل اشتعال ظرف را پس از استفاده محکم ببندید.
- بهترین عملکرد محصول در صورتی است که در دوره انقضای مشخص شده استفاده شود.
Reviews
There are no reviews yet.