بوتیل هیدروکسی آنیزول با نام BHA در بازار جهانی معروف است و با فرمول شیمیایی C11H16O2 است. و جامد است و روغنی شکل با شماره کد E و شماره E320 است و در آب به فرم نامحلول است ولی در اتانول و متانول و پروپیلن گلایکول به صورت محلول است.
این محصول حاوی آنتی اکسیدان خوبی است و در مقابل دما خیلی پایدار است. این محصول حاوی مخلوطی از ۲ ایزومر آلی تشکیل شده است که عبارتند از:
- -تربت بوتیل-۴-هیدروکسی آنیزول
- ۳-تربت-بوتیل-۴-هیدروکسی آنیزول
از سال ۱۹۴۷ BHA به غذا های دارای چربی برای ایجاد خاصیت آنتی اکسیدانی اضافه شد هیدروکسی متولید بوتیلBHT حلقه معطر کنجوج BHA میتواند رادیکال های آزاد را تثبیت کند و آن ها را میتواند از هم جدا کند با اعمال کردن تسلیحات رادیکال های ازاد از واکنش های رادیکال آزاد را بیشتر جلوگیری کنید. بوتیل هیدروکسی آنیزول از لحاظ ظاهری پودر کریستالی سفید یا جامد مومی زرد سفید است. بیشترین مصرف BHA در غذاهای جامد مقداری کمتر از ۱۰۰۰ GSFA میلی گرم / کیلوگرم است.
از نظر ظاهری شبیه به رنگ زرد کم رنگ از رنگ سفید است. به شکل تکه های کریستالی یا پودر کریستالی است.
نقطه ذوب آن در محدوده ۶۰-۵۸ درجه سانتیگراد است.
چگالی BHA حدود ۱٫۰۰ گرم بر سانتی متر مکعب است.
BHA به عنوان محلول در آب نامحلول است. در اتیل الکل آبی ، متیل الکل، مونو پروپیلن گلیکول، گلیسریل مونو اولئات حل می شود.
پایداری آن در نتیجه قرار گرفتن طولانی مدت در معرض مواد قابل اشتعال، عوامل اکسید کننده و نور خورشید بدتر می شود
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.